Welkom

Welkom op de website van het STMA Cycling Team.

Het STMA Cycling Team is sinds 2010 een bekende naam in het amateurpeloton en ontstond toen twee renners besloten een eigen wielerploeg op te richten. Sindsdien zijn er renners gekomen en weer gegaan en is de betekenis van de naam gewijzigd. Anno 2016 staat STMA voor Sport Team Met Ambitie en bestaat de ploeg uit 14 renners met daarbij behorende begeleiding. Met teamfietsen, helmen, trolleys en een mooi compleet kledingpakket heeft de ploeg een uitstraling waar menig elite ploeg jaloers op zou zijn.

De ambitie van het STMA cyclingteam is om binnen het amateur wielrennen op een zo hoog mogelijk niveau te presteren, waarin we ons bewust zijn van de wereld om ons heen. Niet iedereen heeft de mogelijkheid zijn of haar sport naar wens uit te voeren, vandaar dat wij fietsen voor de Nierstichting. Door middel van onze prestaties en het geven van clinics proberen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Nierstichting. Naast de activiteiten voor de Nierstichting draagt het STMA Cycling Team het amateur wielrennen een warm hart toe. De ploegleiding is regelmatig te zien in diverse koersen waarin zij als neutrale wagen rijden en het STMA Cycling Team is medeorganisator van de Veluwemeerdaagse. Het tandem-duo Timo Fransen en Vincent ter Schure is onderdeel van het STMA Cycling Team en hebben paralympische ambities.

Op onze site vind je informatie over sponsoren, renners, begeleiders, ons materiaal, het tandemteam en de laatste nieuws updates via Facebook.

 

OMVRLorini SportswearSagitariusHenks huidolieScottSNP accountantsSilly KidsmodeLodewijk AssurantiekantoorMaZo vloeren en houtbouw